Fudbal

Demanti iz Turske: Kristijan Atsu i dalje pod ruševinama

Komentari

Autor: Euronews

08/02/2023

-

20:14 >> 21:11

Demanti iz Turske: Kristijan Atsu i dalje pod ruševinama
Kristijan Atsu - Copyright Tanjug/AP Photo/Matt Dunham, File

veličina teksta

Aa Aa

Reprezentativac Gane i fudbaler Hatajspora Kristijan Atsu i dalje se vodi kao nestao posle strašnog zemljotresa koji je pre dva dana pogodio Tursku i Siriju.

Iako su se juče pojavile informacije iz Fudbalskog saveza Gane da je nekadašnji igrač Čelsija i Njukasla spašen iz srušene zgrade, danas je direktor Hatajspora, Volkan Demirel, demantovao tu vest, istakavši da se krilni napadač i dalje vodi kao nestao, nakon zemljotresa koji je do sada odneo 11 hiljada života.

"Još nemamo informacije gde se nalazi, ne znamo to", rekao je Demirel i dodao da sigurno "nije izvučen, a potom negde odveden".

Menadžer krilnog napdača, Nana Sešere takođe ne zna sudbinu svog klijenta.

"Posle jučerašnjih vesti da je Atsu izvučen živ, tek treba da potvrdim gde je Kristijan. Veoma je teška situacija za njegovu porodicu i činimo sve što možemo da ga pronađemo", napisao je agent na svom Tvitter nalogu i dodao da mu je juče u Hatajsporu rečeno da je Atsu živ izvučen iz ruševina.
 

Prema pisanju pojedinih turskih medija, Atsu je navodno prebačen u bolnicu Dortjol, ali ga predstavnici Hatajspora tamo nisu pronašli, jer je verovatno došlo do zamene identiteta.

Tokom karijere Atsu je nastupao za Porto, Rio Ave, Čelsi, Everton, Bornmut, Malagu i Al Rid, dok je u nacionalnom dresu Gane odigrao 63 utakmice i postigao 10 golova.

Komentari (0)

Sport