Fudbal

Još jedna bomba u Grafičaru: Ibanjez ponovo na Marakani

Komentari

Autor: Mozzartsport

07/07/2021

-

17:36

Još jedna bomba u Grafičaru: Ibanjez ponovo na Marakani
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Argentinski fudbaler, Luis Ibanjez, od naredne sezone će nositi dres Grafičara, kluba koji je filijala Crvenoj zvezdi.

Bivši bek crveno-belih, zvanično je predstavljen u klubu sa Senjaka, kao najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku. Iako je delovalo nerealno, transfer se ipak ostvario, a u Grafičaru veruju da će Ibanjez biti pravi uzor mladim igračima i svojim iskustvom doneti određeni kvalitet timu:

„Velika nam je čast što je igrač kakav je Luis Ibanjez došao u naš klub. Karakterom i temperamentom može da pomogne mladim igračima da se što bolje formiraju i sazrevaju“, rekao je predsednikk Grafičara, Slobodan Govedarica.

Poslednje dve sezone Luis Ibanjez je odigrao u Bosni i Hercegovini, tačnije u redovima Zrinsjkog iz Mostara. Jasno je da nije u piku karijere, ali veruju u Grafičaru da je još ostalo dinamita u njegovoj levici.

„Osetio sam želju da dođem ovde. Prosto, ljudi u Beogradu me vole i cene. Kada sam osetio to u razgovoru sa predsednikom Govedaricom i Anđelkovićem, odlučio sam da dođem u Grafičar. Potreban mi je klub gde ću da se vratim na prepoznatljiv nivo. Nadam se da ću iskustvom pomoći talentovanoj deci, jer se nalaze u najtežem delu karijere“.

U javnosti je bilo dosta spekucalija o tome da je popularnom Luću Grafičar samo usputna stanica ka Crvenoj zvezdi, međutim, Argentinac je to jasno negirao:

„Ne, ne. Došao sam ovde i usresređen sam na obaveze koje imam“, izjavio je Ibanjez.

Komentari (0)

Sport