Fudbal

Sergej se nada novom ugovoru sa Lacijom: Osećam se kao vođa tima

Komentari

Autor: Mozzartsport

11/07/2021

-

16:04

Sergej se nada novom ugovoru sa Lacijom: Osećam se kao vođa tima
Sergej se nada novom ugovoru sa Lacijom: Osećam se kao vođa tima - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

.Srpski reprezentativac, Sergej Milinković-Savić, govorio je za italijanske medije povodom početka priprema u Laciju, koji je dobio novog trenera. Simonea Inzagija na klupi je zamenio legendarni Mauricio Sari, kojim je Sergej zadovoljan, bar do sada:

„Osećam se dobro, ali videćemo kako ću fizički izgledati u narednim danima. Drago mi je što smo krenuli sa pripremama, jedva sam čekao. Odmah smo počeli da radimo sa loptom, ne trčimo previše i to mi se sviđa“, rekao je Sergej, pa nastavio:

„Promenom trenera doći će do nekih promena i za mene, ali spreman sam da uadim sve što se od mene očekuje. U formaciji 3-5-2 sam dobro fukcionisao i davao sve od sebe, a u nekoj drugoj ću sigurno moći da se popravim i napredujem. Sari mi je rekao da ćemo igrati po zemlji, od noge do noge. Pokušau da se prilagodim i igram svoju igru“.

Popularni SMS je prethodne godine izabran za fudbalera sezone od strane navijača, u klubu je već sedam godina i još uvek ne namerava da ode:

„U Laciju sam već sedam godina, pa se pomalo osećam vođom. Trudim se da pomognem mladim i novim igračima kako bi se što pre uklopili u tim. Dugo sam u Laciju i nadam se da ću produžiti boravak u Rimu“.

Potom se visoki vezista uporedio sa legendom Napolija, Marekom Hamšikom:

„Svakako sam sličan Hamšiku, ali moram još mnogo da radim da bih došao do njegovog nivoa“, zaključio je Sergej Milinković Savić.

Komentari (0)

Sport