Fudbal

Pojavili se novi snimci: Perez vređao Kristijana Ronalda i žozea Murinja

Komentari

Autor: Euronews

14/07/2021

-

11:20

Pojavili se novi snimci: Perez vređao Kristijana Ronalda i žozea Murinja
Florentino Perez i Kristijano Ronaldo - Copyright AP Photo/Paul White

veličina teksta

Aa Aa

Legende Real Mdrida Iker Kasiljas i raul nisu jeidni koje je predsednik Madriđana Florentino Perez nazivao pogrdnim imenima, budući da se pojavio i snimak na kojem vređa tadašnju zvezdu tima Kristijana Ronalda i trenera Žozea Murinja.

Španski list "El Konfidensijal" tokom čitave nedelje objavljuje serijal nepoznatih audio snimaka Florentina Pereza, koji datiraju u periodu od prethodnih 15 godina.

Tako su snimci iz 2006. otkrili da je za Kasiljasa i Raula govorio da su "najveće prevare u istoriji Real Madrida", a slične uvrede je govorio i na račun tadašnjejak odjek stiže i posle novih detalja.

"Ronaldo je idiot. Možda misliš da je on normalan, ali nije, on je lud. Da je normalan, ne bi radio sve što radi. Zašto misliš da stalno pravi gluposti?", pričao je Perez o Kristijanu Ronaldu i nastavio:

"Mendeš njemu nije šef. Baš kao što nije ni Murinju. Nema nikakav uticaj. Ni za intervjue. Nema je**ne šanse. Oni su obojica razmaženi tipovi koji ne vide realnost. Da su pametniji, zarađivali bi mnogo više novca. Govorimo o mnogo novca kad su u pitanju prava na lik i delo. Imaju i to lice koje odbija ljude.

Komentari (0)

Sport