Fudbal

Partizan predstavio dresove za narednu sezonu: Crno-beli ponovo u retro varijanti

Komentari

Autor: Euronews

17/07/2023

-

20:53

Partizan predstavio dresove za narednu sezonu: Crno-beli ponovo u retro varijanti
FK Partizan - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Partizan predstavio je danas nove dresove za predstojeću 2023/24 sezonu. Manifestacija je upriličena u hotelu Hilton, gde je takođe dogovorena dvogodišnja saradnja sa novim tehničkim sponzorom, kompanijom Puma.

U svečanim prostorijama hotela Hilton, klub iz Humske danas je potpisao dvogodišnji ugovor sa nemačkim proizvođačem sportske opreme Puma, koji je nakon dve decenije obnovio saradnju sa Partizanom. Igrači Partizana imaće tri garniture dresova, a osim standardno crno-bele odore, naredne sezone nosiće i dve retro verzije. U pitanju je kombinacija "bordo plavog" dresa, ali i još jedna retro verzija crno dresa, koja se nosila 70ih godina prošlog veka.

"Zašto Partizan, to je lako pitanje. Za nas kao brend, gledajući Partizan to što jeste, jedan od najjačih klubova širom Balkana, ako kao brend imaš mogućnost da potpišeš sa Partizanom, moraš to da uradiš. Od početka su nam se vizije poklopile i saradnju smo lako započeli", rekao je Armin Sulejmanović ispred kompanije Puma.

Inače, događaj koji je organizovao klub iz Humske bio je itekako posećen. Na samoj manifestaciji moglo se videti dosta poznatih imena, poput Save Miloševića, Gordana Petrića, Ivana Ćurkovića i ostalih, a u virtuelnom obliku "pojavili" su se i Aleksandar Mirović, Nikola Milenković i Strahinja Pavlović, koji su se putem video bima obratili prvotimcima Partizana i poželeli im osvajanje titule naredne sezone u novoj odori.

 

Komentari (0)

Sport