Fudbal

Crvena zvezda u nedelju predstavlja Uroša Kabića iz Vojvodine

Komentari

Autor: Euronews

22/07/2023

-

21:15

Crvena zvezda u nedelju predstavlja Uroša Kabića iz Vojvodine
Kabić protiv LASK-a - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda je uspela da postigne dogovor sa Vojvodinom, krilni napadač Uroš Kabić od nedelje će i oficijalno postati novi igrač šampiona Srbije.

Imao je Uroš Kabić ponudu Bolonje na stolu, ali je presudila njegova želja da doće u Ljutice Bogdana i igra Ligu šampiona. Crveno-beli su nezvanično platili Vojvodini 800.000 evra na ime obeštećenja uz procente od dalje prodaje. Prema nekim informacijama Zvezda bi u ponedeljak trebalo da dočeka i treći povratak Miloša Degeneka.

Kao u slučaju Stefana Mitrovića, koga su kupili prošlog leta od Radničkog iz Niša, crveno-beli nisu želeli da propuste novi biser srpskog fudbala, što je nedavno istakao i Marko Marin, šef skautinga Beograđana. Imali su jake adute, približili su se ponudi Bolonje, a Vojvodina će startovati u kvalifikacijama za Ligu konferencije bez jednog od aduta. 

Kabić ima 19 godina, dete je Vojvodine, a na 35 mečeva za Novosađane u Mozzart bet Superligi postigao je dva gola. Standardni je reprezentativac Srbije, igrao je u svim selekcijama a sada je član mlade reprezentacije.

Komentari (0)

Sport