Fudbal

Čelsi opet izbio u prvi plan u transfer sagi o Dušanu Vlahoviću: Lukaku i pare u zamenu za špica Juventusa

Komentari

Autor: Euronews

01/08/2023

-

09:00

Čelsi opet izbio u prvi plan u transfer sagi o Dušanu Vlahoviću: Lukaku i pare u zamenu za špica Juventusa
Čelsi opet izbio u prvi plan u transfer sagi o Dušanu Vlahoviću: Lukaku i pare u zamenu za špica Juventusa - Copyright Euronews/Arena sport

veličina teksta

Aa Aa

Donedavno je izgledalo da je prelazak Dušana Vlahovića u Pari Sen Žermen sve izvesnija stvar u aktuelnom prelaznom roku, a onda je utihnula priča o selidbi centarfora u Pariz, da bi u isto vreme oživeo scenario sa Čelsijem kao vrlo ozbiljnim kandidatom za kupovinu reprezentativca Srbije.

I to po istom scenariju - vi nama Vlahovića, a mi vama Romela Lukakua, jer je javna tajna da su torinski crno-beli veoma zainteresovani za poptis robusnog špica "plavaca" i selekcije Belgije. Tako, barem, tvrdi transfer guru Fabricio Romano. 

Prepreka eventualnom poslu mogla bi, naravno, da bude otkupna cena bivšeg špica Fiorentine i Partizana, jer "stara dama" želi da povrati gro novca uloženog u njegov otkup od "viole", koji je koštao 80 i kusur milliona evra. 

Na drugoj strani, Čelsi računa na 40-50 miliona u istoj valuti, pa je pitanje da li će se Englezi i Italijani naći na nekoj kompromisnoj cifri u delu o doplati u potencijalnoj primopredaji igrača na relaciji London - Torino. 

Za to vreme, Vlahović trenira punom parom sa ekipom, koja zbog malverzacija uprave neće moći da igra u Evropi slčedeće sezone, uz nadu da će ga zaobići povrede, jer su ga previše mučile u takmičarskoj 2022/2023. 

Komentari (0)

Sport