Fudbal

Dušan Vlahović strelac za Juventus protiv Real Madrida: Srpski reprezentativac dao gol iz prvog šuta

Komentari

Autor: Euronews

03/08/2023

-

11:12

Dušan Vlahović strelac za Juventus protiv Real Madrida: Srpski reprezentativac dao gol iz prvog šuta
Dušan Vlahović - Copyright Tanjug/AP Photo/John Raoux

veličina teksta

Aa Aa

Statistika kaže da je srpski fudbaler Dušan Vlahović na terenu tokom prijateljske utakmice protv Real Madrida proveo 13 minuta i za to vreme imao 100 odsto tačnih pasova, 10 puta je dodirnuo loptu, jednom šutnuo na gol i bio precizan.

Taj njegov gol postavio je konačan rezulat 3:1 (2:1) u petom minutu sudijske nadoknade, a pre njega su golove za italijajnski tim postigli Mojze Ken  u 1. i Timoti Vea u 20. minutu, dok je strelac za špansku ekipu bio Vinisijus Žunior u 38. minutu.

Bio je to prvi nastup nekadašnjeg fudbalera Partizana na pripremama torinskog kluba, budući da je dugo bio odsutan zbog povrede i odmah je pokazao koliko je bitan.

Međutim i pored toga, svetski mediji i dalje pišu da je on veoma blizu transfera u Čelsi iz kojeg bi na Apenine trebalo da se preseli Romelu Lukaku. Doduše samo fiktivno, jer on je  do sada nastupao za Inter, ali kao pozajmljeni fudbaler londonskog tima.

Pored Vlahovića u timu Juventusa, koji sledeće sezone neće igrati u Evropi, je nastupao i Filip Kostić, koji se na terenu našao od prvog sudijskog zvižduka, ali je zamenjen u 72. minutu i nije ostvario zapažen učinak.

Komentari (0)

Sport