Fudbal

Crvena zvezda na prvom gostovanju u novoj sezoni juri treću vezanu pobedu

Komentari

Autor: Euronews

11/08/2023

-

11:51

Crvena zvezda na prvom gostovanju u novoj sezoni juri treću vezanu pobedu
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde pregazili su Vojvodinu i Napredak u prva dva kola Mozzart Bet Superlige Srbije, ali branilac titule ne želi da se zaustavi u demonstriranju nadmoćnosti u domaćim vodama, pa su crveno-beli u Lučane otputovali sa jasnom željom da na terenu Mladosti ostvare pobednički het-trik (18.55, TV Srena sport 1 Premium).

U tu svrhu, trener Barak Bahar nema nameru da eksperimentiše sa sastavom, odnosno svojim izborom startnih 11 potceni domaćina, jer Izraelac svaki takmičarski minut smatra važnim u pripremi za iskorak u zagarantovanoj grupnoj fazi Lige šampiona. Zbog prolećnog proboja u elitnom evropskom takmičemnju je i doveden umesto Miloša Milojevića.

"Biće teška utakmica, igramo kao gosti po prvi put ove sezone i to protiv tima koji ima četiri osvojena boda iz prva dva kola. U prvom meču su sa 10 fudbalera igrali 90 minuta, i nisu izgubili, tako da, očekujem tešku utakmicu, ali želimo da nastavimo u ovom ritmu i odigramo dobar meč. Neću moći da računam na Mirka Ivanića, ali već od sledećeg meča će biti sa nama, dok se Aleksandar Katai vraća lakšim treninzima i nadam se da će uskoro početi da radi u punom režimu", objasnio je Bahar pre duela u Lučanima. 

Mladost u klinč sa brojnim vrsnim strancima u dresu najtrofejnijeg srpskog kluba ulaze osokoljeni pobedom u kući superligaškog debitanta Železničara (0:2), odnosno remijem sa Radnikom (0:0) na otvaranju sezone. 

Mozzart Bet Superliga Srbije, mečevi trećeg kola

Petak 

Mladost - Crvena zvezda 18.55 (TV Arena sport 1 Premium)

Subota 

Voždovac - Radnik 18.55 (TV Arena sport 2)

TSC - Radnički 1923 18.55 (TV Arena sport 2 Premium)

Čukarički - Javor 21.00 (TV Arena sport 1)

Nedelja 

Napredak - Vojvodina 18.55 (TV Arena sport 2)

Partizan - Radnički Niš 19.30 (TV Arena sport 1 Premium)

Spartak - Železničar 21.00 (TV Arena sport 2)

Ponedeljak

IMT - Novi Pazar 18.00 (TV Arena sport 1 Premium)

Komentari (0)

Sport