Košarka

Nikola Jović vrlo dobar u porazu Majamija od Bruklina

Komentari

Autor: Euronews

19/10/2023

-

08:01

Nikola Jović vrlo dobar u porazu Majamija od Bruklina
Nikola Jović - Copyright Tanjug/AP Photo/Wilfredo Lee

veličina teksta

Aa Aa

Nikola Jović će bitikošarkaš  u predstojećoj NBA sezoni važan šraf Majami Hitsa. Preskočio je srebrni srpski reprezentativac duele sa Memfisom i San Antonijom, ali je jutros u porazu od Briuklina 107:104 bio na parketu 24 minuta uz devet poena, pet skokova, dve asistencije i jednu blokadu.

Šutirao je iz igre 3/9, od čega 2/7 za tri poena, a bio je vrlo dobar i u odbrani, zabeleživši efektnu blokadu u finišu treće deonice. Najefikasniji igrač ovog meča bio je Loni Voker sa 22 poena.

 

 

Boban Marjanović nije igrao pre dva dana za Hjuston, ali je jutros upisao šest minuta na parketu u porazu od San Antonio Sparsa (103:117). Zabeležio je po dva poena i skoka, uz jednu ukradenu loptu. Najefikasniji u igrač meča bio je Devin Vasel sa 25 postignutih poena.

Vašington je bio šuterski izuzetno raspoložen na gostovanju u Medison Skver Gardenu, gde je ubedljivo savladao domaćina Njujork (131:106). Apsolutno je dominirao Džordan Pol, koji je postigao 41 poen za 27 minuta na parketu.

Golden Stejt je savladao Sakreamento Kingse 116:115 uz 30 poena Stefa Karija (osam trojki), dok je kod "kraljeva" najefikasniji bio De Aron Foks sa 25 koševa.

Komentari (0)

Sport