Košarka

Novogodišnji koktel KK Crvena zvezda: Predsednik kluba, Nebojša Čović, najavio uspešnu 2024. godinu

Komentari

Autor: Euronews

26/12/2023

-

22:47

Novogodišnji koktel KK Crvena zvezda: Predsednik kluba, Nebojša Čović, najavio uspešnu 2024. godinu
Novogodišnji koktel KK Crvena zvezda: Predsednik kluba, Nebojša Čović, najavio uspešnu 2024. godinu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaški klub Crvena zvezda održao je tradiconalan novogodišnji koktel na kome je između ostalog predstavio i povratak Nikole Topića u redove šampiona Srbije.

Na koktel je kapitenski, od igrača prvo stigao Branko Lazić, koji se nakon što su mu se pridružili saigrači obratio svim pristunima.

"Lepo je videti vas u ovolikom broju. Imali smo velikih pobeda ove godine ali i poraza koje nismo očekivali. Došli smo do dva trofeja, leto je bilo burno, ali sam siguran da smo na dobrom putu. Želim svima puno zdravlja, sreće i uspeha u 2024. godini", istakao je kapiten crveno-belih.

Takođe, nakon predstavljanja Nikole Topića svima se obratio i predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović.

"Bila je ovo izazovna ali i uspešna godina. Mogu da kažem da smo najuspešniji sportski klub na ovim prostorima. Pred nama je još izazovnija godina te smo se pojačali i u upravnom odboru. Za nas su sva takmičenja važna i kada pobeđujemo i kada gubimo, trudićemo se da napravimo što bolji rezultat. Teško je gubiti ali je mnogo lepo pobeđivati i to vam je Crvena zvezda", istakao je Čović.

Komentari (0)

Sport