Košarka

Obradović pred derbi: Svi su dobro sem Ledeja

Komentari

Autor: Euronews

03/01/2024

-

19:52

Obradović pred derbi: Svi su dobro sem Ledeja
Obradović Željko - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana će u četvrtak od 20 časova odigrati utakmicu 19. kola Evrolige, a protivnik će biti gradski rival ekipa Crvene zvezde. Trener crno-belih, Željko Obradović istako je kako meč dolazi u dobro trenutku za obe ekipe i nada se dobroj utakmici.

"Utakmica protiv najvećeg mogućeg protivnika za nas. Izglea u veoma dobrom trenutku i za nas i za njih. Oni su odigrali zaista dobru utakmicu protiv Fenerbahčea, a mi smo odigrali dobro protiv Asvela. Nadam se da će biti dobra utakmica" rekao je Obradović.

Trener Partizana je otkrio i stanje sa povređenim igračima. Zek Ledej nije trenirao dan pred derbi i sva je prilika da neće biti u sastavu u četvrtak.

"Svi su dobro sem Ledeja koji večeras nije trenirao. Uroš Trifunović je počeo u uobičajen ritmu, dok Aleksa Avramović radi nešto sa loptom. Zdravstvena situacija biće ista kao i protiv Asvela" istakao je iskusni trener.

Obradović je upitan da prokomentariše i igre Nikole Topića koji se vratio u Crvenu zvezdu.

"Igra odlično. Već u ovim godinama pokazuje dozu zrelosti koja je neuobičajena. Lično mislim da će sledeće godine biti veoma visoko plasiran na NBA dratu. Sigurno veliko pojačanje za Zvezdu. Igra izuzetno dobro i pametno." zaključio je Obradović.

Partizan trenutno zauzima osmu poziciju u Evroligi sa 10 pobeda i osam poraza. Crvena zvezda se sa druge strane nalazi na 15. mestu sa skorom 7-11.

Standings provided by Sofascore

 

Komentari (0)

Sport