Košarka

Bogdan Bogdanović na promociji kampa: Radna etika je ključ uspeha

Komentari

Autor: Tanjug

23/08/2021

-

13:15

Bogdan Bogdanović na promociji kampa: Radna etika je ključ uspeha
Bogdan Bogdanović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

”Na kampu pričamo svake godine o radnoj etici, ona je ključ uspeha. Greška kod svih mladih jeste što misle da je lako doći do njega. Naoružajte se strpljenjem i verujte u sebe”, rekao je srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović na konferenciji za medije povodom početka njegovog kampa.

MN Press

 

Četvrti po redu kamp Bogdana Bogdanovića koji okuplja talentovane dečake i devojčice i proverava njihove košarkaške sposobnosti na terenima KK Partizan ove godine će se održati uz prisustvo publike.

"Moja vizija je da kamp ne traje predugo. Uklopili smo se moderno doba, da bude nešto kao "Ol Star vikend". Trudimo se da kamp svake godine bude sve bolji i bolji.”, rekao je Bogdanović.

Za razliku od prošlogodišnjeg kampa koji se održao virtuelno putem Instagrama, zbog epidemiološje situacije sa virusom COVID -19, ove godine, deca i njihovi roditelji moći će da prisustvuju kampu na otvorenom.

"Sve kreće od ljubavi i tako nastaje takmicarski duh. Svi oni koji su učestvovali na kampu znaju koliko je druženje bitno. Danas pamtim ljude koje sam upoznao kada sam i ja sam odlazio na ovakve kampove i moj cilj je da nastavim sa tradicijom. Osetio sam odgovornost da mogu da nastavim, da motivišem klince i promovišem košarku“, izjavio je Bogdanović.

Bogdanović je govorio i o povratku u Partizan.

”Što se tiče Partizana, nema potrebe pričati o mojoj ljubavi prema timu. Sećam se mog obećanja, vratiću se u Partizan. Imam još tri godine ugovora sa Atlantom, pa ćemo videti. S obzirom na to da je na klupi Partizana Željko Obradović, stvarno imam velika očekivanja i od njega i od tima u celini. Zaista verujem u njega i znam da će se igrači adaptirati", izjavio je Bogdanović novinarima posle promocije svog košarakaškog kampa u Beogradu.

Što se tiče Olimpijskih igara, teže je bilo gledati kvalifikacioni turnir, nego same Igre.

"Na Olimpijskim igrama sam navijao za Sloveniju i drago mi je što su napravili dobar rezultat. Ostaje žal što se mi nismo kvalifikovali, karijere su nam svima kratke, ali moramo da se fokusiramo na budućnost. Sledeće Igre su već za tri godine u Parizu i moramo spremno da ih dočekamo", istakao je Bogdanović.

Kamp se održava tri dana, od petka 27. avgusta, do nedelje 29. avgusta, na terenima KK Partizan na Kalemegdanu.

Komentari (0)

Sport