Košarka

Nebojši Čoviću novi mandat predsednika KK Crvena zvezda

Komentari

Autor: Euronews

27/12/2021

-

18:54

Nebojši Čoviću novi mandat predsednika KK Crvena zvezda
Nebojši Čoviću novi mandat predsednika KK Crvena zvezda - Copyright KK Crvena zvezda/oficijalni sajt

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaški klub Crvena zvezda održao je u Beogradu izbornu Skupštinu na kojoj je Nebojša Čović dobio novi petogodišnji mandat na funkciji predsednika kluba.    

Nakon što je podneo izveštaj o prethodnom perioda, u trajanju od 10 godina, sa posebnim osvrtom na minuli petogodišnji mandat, Nebojša Čović je jednoglasno izabran za predsednika crveno-belih.

Takođe, izabrano je novo predsedništvo kluba koje će se sastojati od 7 članova: dr Nebojša Čović, Branislav Baćović, Dragan Filipović, Đorđe Vučinić, Marko Kešelj, Nebojša Mitrović, Tomislav Šunjka, a takođe je novina i izbor dva potpredsednika, jedan će biti zadužen za ekonomska, drugi za sportska pitanja.

U narednom periodu biće formiran i Upravni odbor kluba u kome će se nalaziti najviše 23 člana, dok će Nadzorni odbor i disciplinska komisija brojati po 3 člana.

U novom sazivu Skupštine KK Crvena zvezda nalazi se čak 57 članova, u odnosu na prethodni saziv od 35 članova, i to je najveći saziv Skupštine KK Crvena zvezda u njegovoj bogatoj istoriji.

Među članovima tog izuzetno važnog tela kluba, nalaze se po prvi put i aktivni igrači našeg prvog tima, Branko Lazić i Marko Simonović, kao i sve generacije Zvezdaša iz svih sfera javnog života.

 

Komentari (0)

Sport