Košarka

Izabrane petorke za NBA Ol-star: Jokić u Lebronom timu, Durant nije hteo Hardena

Komentari

Autor: Euronews

11/02/2022

-

08:18

Izabrane petorke za NBA Ol-star: Jokić u Lebronom timu, Durant nije hteo Hardena
Profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Nikola Jokić će u startnoj petorci na narednom Ol-star vikendu igrati u timu Lebrona Džejmsa, uz Janisa Adetokumba, Stefa Karija i Damara Derozena. To je bilans noćašnjeg žreba lidera dva tima Lebrona Džejmsa i Kevina Duranta.

Durant, koji neće igrati zbog povrede ali će predvoditi tim, izabrao je na drugoj starni Džoela Embida, Dža Morenta, Džejsona Tejtuma, Endrjua Viginsa i Treja Janga.

 

 

Lebron će na klupi imati Džejmsa Hardena, Luku Dončića, Džimija Batlera, Krisa Pola, Donovana Mičela, Freda Vanvlita i Darijusa Garlanda. Kod Durenta su na klupi Lamelo Bol, Devin Buker, Rudi Gober, Zek Lavin, Kris Midlton Dežunte Marej i Karl-Entoni Tauns.

Amerika bruji o postupku Duranta na kraju samog izbora kada su ostali Džejms Harden i Rudi Gober. Kapiten "istoka" i prvi as Bruklin Netsa se na neki način osvetio Hardenu za jučerašnji trejd iz Netsa u Filadelfiju jer je izabrao Gobera, dok je Lebronu ostao Harden.

 

 

Ol-star vikend na programu je od 18. do 20. februara u Klivlendu, dok će se utakmica najvećih zvezda igrati u noći između 20. i 21. februara u 2 časa ujutru po našem vremenu.

Komentari (0)

Sport