Košarka

Atlanta izgubila, ali kući ide sa jednim brejkom: Boganović imao loše šutersko veče

Komentari

Autor: Konstantin Radulović

09/06/2021

-

08:56

Atlanta izgubila, ali kući ide sa jednim brejkom: Boganović imao loše šutersko veče
Atlanta izgubila, ali kući ide sa jednim brejkom: Boganović imao loše šutersko veče - Copyright Tanjug / Curtis Compton/Atlanta Journal-Constitution via AP

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Atlante, za koju je na terenu čak 42 minuta igrao srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, poraženi su od Filadelije u drugoj utakmici polufinalne serije Istočne konferencije NBA lige - 118:102.

Ubedljiv poraz Hoksa došao je kao posledica veoma lošeg poslednjeg perioda igre, kada su dozvolili rivalu da u jednom momentu napravi seriju 13:2 i spreči dvostruki brejk gostiju.

Srpski košarkaš jeste postigao 14 poena, ali ako se zna da je iz igre pogodio samo šest šuteva od čak 16 pokušaja, onda je jasno da to nije bio Bogdanović kakvim su navikli da ga gledaju navijače Atlante.

Pored njega, u redovima gostiju dvocifreni učinak su imali Danilo Galinari i Tre Jang sa po 21 poenom, dok je kod domaćina dominirao Embid sa 40 poena, 13 skokva i dve asistencije.

Prvotmci Jute su, s druge strane uspeli da pobede LA kliperse u prvom susretu iste faze takmičenja Zapadne konferencije i to najviše zahvaljujući Mičelu koji je postigao 45 poena, a kod gostiju najviše poena ubacio Kavaji Lenard - 23.

Komentari (0)

Sport