Košarka

Crveno-beli i dalje imaju šansu za Top 8, Zvezdino ključno gostovanje u Minhenu

Komentari

Autor: Euronews

31/03/2022

-

17:25

Crveno-beli i dalje imaju šansu za Top 8, Zvezdino ključno gostovanje u Minhenu
Dejan Radonjić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde igraju u petak od 20.30h utakmicu 33. kola Evrolige protiv Bajerna iz Minhena koji sa klupe vodi Andrea Trinkijeri, bivši trener Partizana.

Direktan okršaj za osmo mesto očekuje ekipu Dejana Radonjića, koja je u seriji od dva poraza, ali deluje da je Bajern u još većim problemima jer nisu trijumfovali od trećeg februara u elitnom takmičenju.

"Respekt za Bajern, svakako kvalitet i iskustvo su tu. Idemo u Minhen da odigramo najbolje moguće, daćemo sve od sebe. Pripremamo se za ovaj meč tako što smo najbolje moguće iskoristili period iza nas", rekao je Dejan Radonjić pred duel u Minhenu.

 

 

Iskusni trener osvrnuo se i na povrede koje muče tim sa malog Kalemegdana.

"Bez Lazića smo minimum mesec dana, a Holins neće biti u timu za meč protiv Bajerna. Videćemo kako će se razvijati situacija i kada ćemo moći da računamo na njega", dodao je crnogorski stručnjak.

"U ovim našim trenutnim okolnostima svi moramo da napravimo korak više kako bismo nadoknadili ono što nas je zadesilo. Potrebna nam je dobra igra u oba pravca, samo tako možemo doći u stiauciju za dobar rezultat. Čeka nas težak meč i težak zadatak, ali želimo da odemo tamo i damo sve od sebe. Fokusirani smo na taj meč, značiće nam što ćemo u Minhenu imati podršku naših navijača i veoma nam je bitno da dobijemo snagu za iskorak", završio je Radonjić.

Nakon Bajerna, Zvezda gostuje Žalgirisu, a u poslednjem kolu dočekuje Efes. 

Komentari (0)

Sport