Košarka

Bogdan o svom učinku protiv Majamija: Morao sam nešto da uradim, ali "džabe" kad smo izgubili

Komentari

Autor: Euronews

20/04/2022

-

12:52

Bogdan o svom učinku protiv Majamija: Morao sam nešto da uradim, ali "džabe" kad smo izgubili
Bogdan Bogdanović - Copyright AP Photo/Lynne Sladky / AP Photo/Frank Franklin II

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović (29) sabrao je utiske sa meča protiv Majamija.

Srpski bek je sa 29 poena bio najbolji pojedinac u svojoj ekipi, međutim to nije bilo dovoljno da Hoksi izbegnu i drugi poraz u seriji – 115:105.

“Odigrali smo bolje nego u prvoj utakmici, ali smo opet izgubili. Oni su veoma iskusan tim, pokazali su kako se koristi domaći teren. Hranili su se energijom sa tribina i vrlo je teško igrati protiv njih u Floridi. Moramo da iskopiramo njihov model kada budemo igrali utakmice u našoj dvorani. Poznato je kako nas navijači Hoksa bodre ove sezone i siguran sam da će u plej-ofu biti još bolje. Jedva čekam revanš“, rekao je nekadašnji košarkaš Partizana.

Bogdanović je šutirao 12/18 iz igre, a čak 19 poena postigao je u odlučujućoj četvrtini.

“Bio sam previše agresivan na početku i brzo sam ušao u probleme sa faulovima... Osetio sam da nešto moram da uradim, igrao sam slobodnije u nastavku, ali to sada nije važno pošto je 0-2“.

Neće biti lako u nastavku serije.

“Može mnogo da se nauči od njih, igraju timski i dosta su čvrsti. Znaju nam sve akcije i čitaju nas dobro. Udvajaju nas u 1 na 1 situacijama, kao i na piku. Pomažu jedni drugima i uspevaju da se vrate na poziciju. Jasno je zašto su bili prvi na Istoku u ligaškom delu sezone“, zaključio je Bogdanović.

Naredne dve utakmice biće odigrane u Atlanti 23. i 25. aprila.

Komentari (0)

Sport