Košarka

Srpski centar o problemima Denvera ove sezone: Nedostajali su nam Marej i Porter

Komentari

Autor: Euronews

28/04/2022

-

09:47

Srpski centar o problemima Denvera ove sezone: Nedostajali su nam Marej i Porter
Srpski centar o problemima Denvera ove sezone: Nedostajali su nam Marej i Porter - Copyright Tanjug/AP Photo/Jed Jacobsohn)

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Denvera Nikola Jokić (27) govorio je na konferenciji za medije posle susreta sa Golden stejtom.

Tim iz Kolorada izgubio je u San Francisku 102:98 i sa ukupnim rezultatom 4:1 u seriji, završio učešće u prvom kolu plej-ofa Zapada.

Aktuelni MVP lige pružio je još jednu partiju za pamćenje i sa 30 poena (12/18 iz igre, 0/2 trojke, 6/8 penali), uz 19 skokova i osam asistencija bio je ponovo najbolji igrač Nagetsa na terenu.

Srpski centar se za početak osvrnuo okršaje sa Voriorsima.

"Mislim da su prve dve utakmice serije presudile. Oni su tada napravili prednost, a mi smo podigli našu igru tek u Denveru... Osetili smo posle da možemo da im pariramo, na ovom meču su oni bili sigurniji u završnici i pokazali su ponovo zašto su dobar tim", rekao je Jokić.

Najbolji košarkaš Denvera govorio je o problemu sa zadnjom ložom, koja ga je mučila tokom četvrte, a pogotovu pete utakmice.

"Imao sam čudan osećaj u pojedinim momentima, ali verujem da nije ništa ozbiljno. Samo sam u nekoliko navrata osetio čudno".

Povrede su obeležile sezonu...

"Od početka sam govorio da imamo ono što imamo i sa tim ćemo se boriti. Nisam se previše osvrtao na to, iako smo imali dosta problema sa povredama tokom sezone. Naravno, najviše su nam nedostajali Marej i Porter, ali su tu i ostali igrači - Dožir, koji je bio važan u našem rosteru, Čančar...", istakao je Jokić i dodao:

"Ne znam dokle bismo dogurali da smo svi bili potpuno zdravi. Kao ekipa, imamo mnogo talenta i preostaje nam samo da još radimo zajedno. Nikada se ne zna kakve ćeš rezultate napraviti sa svojom ekipom dok ne počneš da igraš. Vidite da se širom lige prave super timovi i oni ne daju toliko dobre rezultate", zaključio je srpski košarkaš.

Komentari (0)

Sport