Košarka

Džamal Marej o povredi: Nisam ni na 85 odsto svojih mogućnosti

Komentari

Autor: Euronews

30/04/2022

-

19:28

Džamal Marej o povredi: Nisam ni na 85 odsto svojih mogućnosti
Marej i Porter - Copyright Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Denvera Džamal Marej (25) prokomentarisao je povredu koja ga je ove sezone odvojila od parketa.

Drugi najbolji igrač Nagetsa propustio je tekuću sezonu zbog povrede prednjeg ukrštenog ligamenta kolena, koju je zaradio neposredno pred prošlogodišnji plej-of. Iako se očekivalo da će biti spreman za doigravanje ove sezone, Kanađanin je odlučio da drugi put uzastopno preskoči završnicu takmičenja u NBA ligi.

Kao rezultat toga, Nikola Jokić i tim iz Kolorada zaustavljen je u prvoj rundi. Golden stejt je u seriji imao više raspoloženih košarkaša i na kraju je slavio - 4:1.

"Moram da se osećam dobro da bih igrao i to je glavna stvar. Već nekoliko dana nemam bolove i čini mi se kao da ću moći da igra, a onda me dan kasnije `strefi` drugačija situacija i više ne znam gde sam. Trenutno nisam siguran, ali verovatno nisam ni na 85 odsto svojih mogućnosti", rekao je Marej i dodao:

"Imam osećaj kao da ću se vratiti drugačiji sledeće sezone i sa drugačijim stilom. Prvih nekoliko utakmica će biti teško jer nisam igrao godinu i po dana, ali nemam sumnje da ću se vratiti u formu", zaključio je plejmejker Denvera.

Pored Mareja, van stroja je i treći najbolji igrač Nagetsa Majkl Porter Džunior, koji je obnovio povredu leđa, zbog koje je propustio svoju prvu NBA sezonu. 

Komentari (0)

Sport