Košarka

Seltiksi jure brejk, Majami želi rasterećeno u Boston

Komentari

Autor: Euronews

19/05/2022

-

23:24

Seltiksi jure brejk, Majami želi rasterećeno u Boston
Seltiksi jure brejk, Majami želi rasterećeno u Boston - Copyright Tanjug/AP/Lynne Sladky

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Majamija ponovo će ugostiti Boston u drugom meču finalne serije istočne konferencije. Prvi duel izabranici Erika Spolste su dobili 118:107 i tako poveli sa 1:0.

Nerešiv problem za tim Imea Udoke bio je Džimi Batler koji je ubacio 41 poen, te se očekuje da Boston napravi neke promene u defanzivnoj taktici.

Evidentno je bilo odsustvo Markusa smarta koji će biti na raspolaganju u drugim duelu, dok je Al Horford i dalje u kovid protikolima i najverovatnije neće moći da pomogne svojim saigračima.

Što se Majamija tiče, Kajl Lauri se još uvek oporavlja od povrede i kako stvari stoje, njega ćemo gledati tek u "TD Gardenu".

NBA analitičari sa povratkom Smarta očekuju mnogo bolju defanzivnu partiju Bostona, dok sa druge strane prognoziraju napadačku eksploziju Bema Adebaja koji je u prvom susretu postigao samo 10 poena.

Pred ovaj susret trener Spolstra je izjavio da očekuje drugačiji meč, kao i da njegovi igrači moraju da budu koncentrisani tokom čitavog duela.

Zvezda tima Džimi Batler nada se da će ponoviti učinak sa prethodne utakmice i dodao da želi da njegov time ode sa 2:0 u Boston.

Trener Bostona Ime Udoka istakao je da mu je drago da se Smart vraća, ali mu je cilj da odbrambeno probudi i ostale košarlaše.

Meč je na programu od 02.30. sata polse ponoći uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium.

Komentari (0)

Sport