Košarka

Obradović u svom stilu: Bilo je dobro, može i bolje

Komentari

Autor: Euronews

23/05/2022

-

09:16

Obradović u svom stilu: Bilo je dobro, može i bolje
Željko Obradović Evrokup - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Ubedljivom igrom u dvorani Aleksandar Nikolić, Partizan je obezbedio mesto u finalu AdmiralBet ABA lige, pošto je u majstorici pobedio Budućnost 101:77 (26:21, 29:14, 22:24, 24:18). Crno-beli slavili su sa 2:1 u seriji I u borbi za šampiona regionalnog takmičenja sastaće sa pobednikom duela Crvena Zvezda – Cedevita Olimpija.

Trener Partizana Željko Obradović bio je zadovoljan igrom svoje ekipe u utakmici protiv Budućnosti.

“Zadovoljan sam, odigrali smo izuzetno dobru utakmicu. Odbrana je bila na željenom nivou, a i napad. Tokom prve dve deonice stekli smo veliku prednost a onda smo to ozbiljnom igrom održavali do kraja utakmice. Naravno, hvala našim navijačima na velikoj podršci”, rekao je strateg Partizana na konferenciji za medije posle utakmice.

Ipak, ima mesta za napredak…

“Svaki meč ima svoje dobre i svoje loše strane. U ovom današnjem, nije bilo mnogo loših, ali ja sam siguran da mi možemo i bolje i više. Nadam se, a i verujem, da ćemo biti na izuzetno visokom nivou i tokom finala”, rekao je Obradović I dodao:

“Iskreno govoreći, bio bih zadovoljan da u finalnoj seriji budemo na nivou na kojem smo bili, ali zaista iskreno verujem da možemo bolje i više, kako u odbrani, tako i u napadu”, zaključio je trener crno-belih.

Crvena zvezda će u ponedeljak od 19 sati ugostiti Cedevita Olimpiju, a taj duel možete pratiti na TV Arena 1 Premium.

Komentari (0)

Sport