Košarka

Danilo Anđušić po treći put igrač Partizana: Došao sam u klub koji volim

Komentari

Autor: Euronews

30/06/2022

-

08:54 >> 11:23

Danilo Anđušić po treći put igrač Partizana: Došao sam u klub koji volim
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Danilo Anđušić po treći put nosiće dres Partizana, potvrdio je vicešampion AdmiralBet Aba lige. Reprezentativni bek dogovorio je sve sa crno-belima i potpisoa je dvogodišnji ugovor sa ekipom trenera Željka Obradovića.

Anđušić je prošle sezone igrao za Monako, a "parni valjak" je iskoristio činjenicu da mu je ugovor sa francuskim klubom istekao, pa će na poziciji beka-šutera imati kvalitetno rešenje.

"Prelep je osećaj vratiti se kući, u klub koji volim, ali i u kojem u dva navrata nisam ostavio trag kakav sam želeo. Verujem da je ovog puta stvarno ’treća sreća’. Sada u zrelim, da ne kažem najboljim igračkim godinama, tu sam da budem deo voljenog kluba i tima Željka Obradovića", poručio je Anđušić za sajt crno-belih i dodao:

 

 

"Ne želim mnogo da obećavam, i puno da pričam, moje je da radim, na neki način da budem primer mlađima, i da sve što umem stavim u službu tima. Ambicije Partizana su uvek najviše, tako da znamo za šta ćemo se boriti“.


Dres Partizana prvi put je nosio u sezoni 2011/2012, da bi 2015. ponovo vratio u Humsku, ali se kratko zadržao. U karijeri je igrao za Hemofarm, Megu, Virtus, Valjadolid, Bilbao, Anvil, Parmu, Uniks, Igokeu i Burž.

Iako nije imao puno uspeha u crno-belom dresu, Anđušić nije propuštao priliku da na društvenim mrežama da podršku svim sekcijama Partizanove porodice, zbog čega je postao jedan od omiljenih sportista među navijačima beogradskog kluba.

Odličnim partijama u Buržu i Monaku stekao je status standardnog reprezentativca Srbije. Glavna karakteristika mu je šut i trebalo bi očekivati da kod trenera Željka Obradovića ima daleko bitniju ulogu nego u prethodna dva mandata.

 

 

Komentari (0)

Sport