Košarka

Holand doputovao u Beograd: Jedva čekam da počnemo

Komentari

Autor: Tanjug

21/08/2022

-

21:45

Holand doputovao u Beograd: Jedva čekam da počnemo
Džon Holand - Copyright KK Crvena zvezda

veličina teksta

Aa Aa

Novi košarkaš Crvene zvezde, Amerikanac Džon Holand, doputovao je danas u Beograd, saopštio je srpski i regionalni šampion.


Holand će se posle detaljnih lekarskih pregleda i testova staviti na raspolaganje ekipi i treneru Vladi Jovanoviću na prvom zvaničnom treningu tima Crvene zvezde za novu sezonu. On je tokom jula potpisao jednogodišnji ugovor sa "crveno-belima", a igraće na pozicijama dva i tri.

"Imao sam vremena da se odmorim tokom leta, iako sam igrao i košarku u Portoriku, ali odmarao sam pre i posle toga. Imaju puno plaža, lepih mesta za odmor na ostrvu. Vrlo sam uzbuđen, spreman sam, jedva čekam da počnemo. O Crvenoj zvezdi znam puno, pratio sam Evroligu prethodnih sezona i igrao je, znam dosta momaka koji su bili ovde i ostavili veliki trag. Sa nekima sa poput Bilija (Beron) i Nejta (Volters) i razgovarao. Biće vrlo zabavno", rekao je Holand za zvanični sajt Crvene zvezde.

Holand je igrao u Francuskoj, Rusiji, Španiji, Turskoj, kao i u NBA klubovima Boston i Klivlend.

On se nakon nekoliko angažmana u rodnom Portoriku, vratio u Evropu 2019. godine i nastupao sa velikim uspehom za ekipe Hapoela, Uniksa i Burse.

Komentari (0)

Sport