Košarka

Stefanović pred Budućnost: Očekuje nas nemoguća misija

Komentari

Autor: Euronews

28/10/2022

-

18:50

Stefanović pred Budućnost: Očekuje nas nemoguća misija
Nenad Stefanović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener košarkaša FMP-a Nenad Stefanović istakao je da njegovu ekipu čeka nemoguća misija protiv Budućnosti u AdmiralBet ABA ligi.

Ovaj duel na programu je sutra od 20 časova u Železniku (Arena 1 Premium).

Obe ekipe dočekuju ovaj susret sa učinkom 3-1 i dele drugu poziciju na tabeli. Obzirom da se FMP suočava sa kadrovskim problemima, Stefanović je ulogu favorita prepustio rivalu iz Podgorice.

"Očekuje nas susret sa jednom fenomenalnom ekipom koja ima u svom sastavu preiskusne internacionalce, evroligaške igrače i koja u poslednjih 20 dana igra možda i najbolju košarku u ABA ligi. Sigurno su jedni od favorita za osvajanje trofeja u ABA ligi i predvođeni su izvanrednim trenerom", rekao je Stefanović za klupski sajt i dodao:

"Čeka nas gotovo nemoguća misija, s obzirom da imamo dosta kadrovskih problema u prethodne dve nedelje i u situaciji gde smo u ponedeljak imali veoma tešku i zahtevnu utakmicu protiv Crvene zvezde. Nadam se da ćemo uspeti da se regenerišemo, oporavimo i pripremimo i uz pomoć naše publike budemo što konkurentniji u ovom duelu", zaključio je trener FMP-a.

Komentari (0)

Sport