Košarka

Zvezda promovisala novog trenera: Ivanović nasledio Jovanovića

Komentari

Autor: Euronews

14/11/2022

-

13:49 >> 15:14

Zvezda promovisala novog trenera: Ivanović nasledio Jovanovića
Duško Ivanović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda promovisala je danas novog trenera Duška Ivanovića, koji će na klupi beogradskog tima zameniti Vladimira Jovanovića.

Iskusni košarkaški crnogorski stručnjak, rođen je 1. septembra 1957. godine u Bijelom Polju. Potpisao je dvogodišnji ugovor sa crveno-belima, a sa prvom ekipom odradiće trening već istog dana. Zvanični debi imaće u četvrtak na utakmici sedmog kola Evrolige sa francuskim ASVEL-om u Beogradu.

Duško Ivanović na klupu crveno-belih stiže kao jedan od najiskusnijih i najtrofejnijih trenera. Nekadašnji strateg Limoža, Barselone, Panatinaikosa, Himkija, Bešiktaša i Baskonije, vlasnik je 17 trenerskih trofeja u Švajcarskoj, Francuskoj, Grčkoj i Španiji.

Poslednji angažman Ivanović je imao na klupi Baskonije kojoj je doneo četvrtu titulu prvaka Španije.

Ivanović je po potpisu novog ugovora istakao da neće imati lak zadatak ispred sebe, ali da se raduje izazovu.

"Znam da će biti teško. Zvezda je klub velike tradicije, veliki izazov za trenera kao što sam ja. Verujem da ovaj tim može imati pobednički karakter kakve su imale sve moje ekipe. Ja volim košarku i nadam se da ću uživati sa ovim momcima", rekao je Ivanović.

 

 

Komentari (1)

Dragan NS

14.11.2022 14:57

Šta ti je ovo trebalo dobri moj Duško? Otići će kao imenjak Bajević plašim se. Mnogo sreće iskreno želim, ali nisam optimista.

Sport