Košarka

Jokić i Dončić vole Zvezdu: Kampaco otkrio i zbog koga je došao u Beograd

Komentari

Autor: Euronews

20/12/2022

-

20:37 >> 20:38

Jokić i Dončić vole Zvezdu: Kampaco otkrio i zbog koga je došao u Beograd
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Fakundo Kampaco promovisan je u ponedeljak kao novo i veliko pojačanje Crvene zvezde. Danas odradio drugi trening sa ekipom, a ujedno i po prvi put stao pred srpske medije.

Argentinac je za početak dobio pitanje šta je slušao od srpske muzike tokom boravka u Denveru i Dalasu, gde je imao priliku da igra sa Nikolom Jokićem i Lukom Dončićem.

"Od njih dvojice sam naučio samo loše reči na srpskom jeziku. Puštali su mi i muziku, samo ne pamtim ko su bili izvođači. Luka je puštao slovenačku muziku, dok je Jokić srpsku. Ništa nisam razumeo, ali je veoma lepo slušati je", rekao je Kampaco okupljenim novinarima i dodao:

"Oni obojica vole Zvezdu. Jokić mi je više pričao o Beogradu kao lepom mestu za život, što je potvrdio i Luka, koji mi je usput čestitao na dolasku na Mali Kalemegdan."

Kampaco će u crveno-belom dresu igrati sa zemljakom Lukom Vildozom, koji je, prema rečima Argentinca jedan od razloga što je došao u Beograd.

"Pričao sam sa njim malo pre dogovora sa Zvezdom i mnogo posle toga. Veoma mi je važno da imam prijatelje ovde i on je jedan od razloga što sam danas u Zvezdi. On je srećan ovde i igra na jako visokom nivou." 

Pohvalio je i navijače Zvezde i njihovo navijanje za Argentinu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

"Bilo je ludo. Kada sam to video, naježio sam se. Bilo je neverovatno. Mislim da je to zbog fudbala i zbog onoga što je Luka radio ovde. Nama Argentincima je fudbal jako važan."

Nije želeo mnogo da govori o pregovorima sa Real Maridom...

"Nisam direktno pričao sa njima, to je radio moj agent. Menadžer mi je pomogao da se vratim u Evropu, da potpišem i zahvalan sam im na pomoći... Nadam se da ću ostati. Potpisao sam i za sledeću sezonu, pa bih voleo da ostanem. Idemo korak po korak. Moramo da napredujemo kao tim svakog dana", zaključio je Argentinac.

 

Komentari (0)

Sport