Košarka

Duško Ivanović: Maksimalno ozbiljno protiv Borca

Komentari

Autor: Euronews

24/12/2022

-

18:39

Duško Ivanović: Maksimalno ozbiljno protiv Borca
Duško Ivanović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju od 14.30 (TV Arena 1 premium) dočekuju ekipu Borca iz Čačka u utakmici 12. kola AdmiralBet ABA lige.

Trener crveno-belih, Duško Ivanović, izneo je svoje utiske pred utakmicu, za koju zahteva da se shvati maksimalno ozbiljno:

"Borac dolazi iz grada košarke i gledajući sve navedeno, moraćemo da ih shvatimo maksimalno ozbiljno. Očekuje nas utakmica sa ekipom koja igra bolje nakon promene trenera. Domaći igrači su vrlo iskusni, imaju dvojicu stranaca koji diktiraju tempo igre svog tima".

Bek Crvene zvezde, Ognjen Dobrić, istakao je da njegova ekipa mora maksimalno ozbiljno pristupiti protivniku:

"Borac je podigao formu, igraju bolje u poslednjih nekoliko kola, ekipa koja ima mnogo abaligaškog iskustva i dobre strance koji već poznaju ove parkete. Nemaju šta da izgube u Beogradu, a takve utakmice treba shvatiti maksimalno ozbiljno upravo iz tog razloga. Pozivam naše navijače da dođu i pruže nam podršku pred završetak kalendarske godine".

Zvezda je trenutno drugoplasirana ekipa na tabeli, odmah iza Partizana, sa skorom od devet pobeda i jednim porazom, dok je Borac pretposlednji sa tri pobede i osam poraza.

 

Komentari (0)

Sport