Košarka

Crvena zvezda i Meridian bet potpisali najveći ugovor u istoriji srpske košarke

Komentari

Autor: Euronews

26/12/2022

-

18:56

Crvena zvezda i Meridian bet potpisali najveći ugovor u istoriji srpske košarke
Crvena zvezda i Meridian bet potpisali najveći ugovor u istoriji srpske košarke - Copyright KK Crvena zvezda

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović razgovarao je sa novinarima na konferenciji za medije.

Crvena zvezda ima novog sponzora i u pitanju je Meridian bet sa kojim je potpisan višegodišnji ugovor. Visina nije objavljena, ali je rečeno da je u pitanju najveći sponzorski ugovor u istoriji srpske košarke.

"Već je rečeno da je ovo najveći ugovor ikada i Zvezda će već od januara u svom nazivu nositi Meridijan bet. Mi smo negde 2011. godine krenuli sa Zvezdom i imali period stabilizacije kroz zakonske mogućnosti koje ova država pruža. Sve po planu koji smo napravili za jačanje kluba zaključno sa sezonom 2021 22 i osvojeno je 22 trofeja. U sportu ničim drugim ne merimo uspeh, osvojili smo triple krune i naše ambicije su sve veće, redovni smo učesnici Evrolige i sinergija sa ovako ozbiljnom kompanijom pruža mogućnosti Zvezdi. Drago mi je da su prepoznali te mogućnosti i dobiti... Vi znate šta znači Meridijan u geografiji, podeoni krug u kome je sunce uvek u najvišoj tački. Nama je važno da je uvek sunce i uvek najviša tačka. Hvala na ogromnom razumevanju, izuzetno sam zahvalan našem nazivnom sponzoru dosadašnjem, Telekomu, koji ostaje uz nas. Sve više firma se javilo jer je prepoznalo potencijal Zvezdin i marketinške i poslovne benefite. Nadam se da će naša saradnja biti izvandredna, jer smo i do sada malo sarađivali. Hvala i toliko sa moje strane", rekao je Čović na početku.

Dotakao se i Fakunda Kampaca koji i dalje ne može da igra u Evroligi.

"Što se tiče Kampaca Zvezda je uradila sve što je do nas. Dobili smo LOC. Kampaco je nastupao u ABA, a sa Evroligom postoje nesporazumi. Što se tiče Adamsa, mi smo naše obaveze ispunili. Samo malo moramo da uvedemo logike u medijski prostor. Videćemo da li će ovih dana biti otklonjeni nesporazumi sa Evroligom".

Crveno-beli naredni meč igraju u petak sa Barselonom od 19.00.

Komentari (0)

Sport