Košarka

Željko Obradović pred meč za Zadrom: Dovoljno je reći da su pobedili Zvezdu u Beogradu

Komentari

Autor: Euronews

01/01/2023

-

18:23

Željko Obradović pred meč za Zadrom: Dovoljno je reći da su pobedili Zvezdu u Beogradu
Obradović Željko - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana ugostiće Zadar u 13. kolu AdmiralBet ABA lige. Utakmica je na programu u ponedeljak od 18.30 uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium.

Trener crno-belih Željko Obradović pohvalno je govorio o predstojećem rivalu.

"Mi smo srećni što je kalendar takmičenja ispao takav da smo za ove novogodišnje i božićne praznike u Beogradu. To treba da nam pomogne da treniramo malo bolje i da probamo da uključimo ove igrače koji su van tima, da bi igrači koji su u ritmu da igraju dosta minuta malo odmorili. Kada razmišljamo o Zadru, ne treba nam ništa drugo da kažemo nego da su u Beogradu napravili veliko iznenađenje kada su pobedili ekipu Crvene zvezde", rekao je Obradović. 

Košarkaš Partizana Alen Smailagić naveo je da je Zadar tim koji je u stanju da svakome napravi problem.

"Imali su do sada pobede protiv Zvezde i FMP, pobedili su Igokeu u gostima, ali su i gubili neke utakmice u kojima su bili favoriti. Božić, Jordano i još nekoliko igrača umeju da budu jako opasni kada uđu u svoj ritam i mi moramo da budemo maksimalno skoncentrisani od početka do kraja utakmice. Nadam se i voleo bih da publika kao u engleskom fudbalu dolazi na ove praznične utakmice u velikom broju i da zajedno uđemo u 2023. godinu na najbolji mogući način", istakao je Smailagić. 

Komentari (0)

Sport