Košarka

Bogdanović igrao povređen: Razmišljam o svakom svom pokretu

Komentari

Autor: Euronews

04/07/2021

-

11:35

Bogdanović igrao povređen: Razmišljam o svakom svom pokretu
AP Photo/John Bazemore - Copyright Tanjug/AP Photo/John Bazemore

veličina teksta

Aa Aa

Srpski reprezentativac, Bogdan Bogdanović, zadobio je povredu u plej-of seriji istočne konferencije, koju je Atlanta završila porazom od ekipe Milvoki Baksa sa ukupnim skorom 4:2.

Bivši košarkaš Partizana sada može da se posveti oporavku i pripremi za predstojeće Olimpijske igre, na kojima će Srbija učestvovati ukoliko savlada reprezentaciju Italije u finalu kvalifikacionog turnira.

Nakon šestog meča protiv Milvokija, Bogdan je govorio o povredi saigrača, Treja Janga i o samoj situaciji kada povreda odnese najveće oružje tima:

"Znam kako je to kad igraš sa povredom. Igrao sam povređen od četvrte utakmice protiv Filadelfije, iskrenuo sam zglob i onda je moje koleno počelo da boli od te kompenzacije. Nisam mogao da idem udesno uopšte, a to je moja jača strana. Da, u potpunosti, svaki potez koji pravite morate da razmišljate o njemu", ispričao je Bogdanović.

Bogdan je nakon prethodne utakmice napomenuo da je situacija sa povredom nepromenjena, a njegov junački pristup igri, to što je na parket izlazio povređen možda bi mogla da košta Srbiju.

Komentari (0)

Sport