Košarka

Zvezda rasprodala halu za Albu: "Pionir" će biti krcat

Komentari

Autor: Euronews

22/02/2023

-

09:26

Zvezda rasprodala halu za Albu: "Pionir" će biti krcat
Zvezda rasprodala halu za Albu: "Pionir" će biti krcat - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Posle odbranjenog trofeja u Kupu "Radivoja Koraća", košarkaši Crvene zvezde okreću se obavezama u Evroligi, gde ih u petak od 19 časova očekuje veoma bitan meč protiv Albe u borbi za plasman u plej-of takmičenja.

Izabranici Duška Ivanovića imaće prednost domaćeg terena, a prema prvim procenama nemačka ekipa igraće u dvorani "Aleksandar Nikolić" pred punim tribinama, pošto su ulaznice za utakmicu 25. kola već rasprodate!

Posle četiri uzastopna poraza u Evroligi, Zvezda je pobedom nad Makabijem u Tel Avivu prekinula negativnu seriju rezultata, a sada se nada novom trijumfom i to pred svojim navijačima, koji su još jednom, u rekordnom roku, otkupili sve karte za meč na evrosceni.

Prema nezvaničnim informacijama simpatizeri beogradskog kluba, spremaju veliku veštu i u narednom kolu protiv Minhena, gde će debitovati Fakundo Kampaco. Duel iz Nemačke na programu je 2. marta od 19 sati.

Crvena zvezda je trenutno na 13. mestu Evrolige sa 11 pobeda i 13 poraza, dok je Alba na začelju tabele sa učinkom 6-18. Prvi njihov duel u Berlinu, završen je pobedom srpskog tima 88:84, kada su Luka Vildoza i Nemanja Nedović predvodili listu strelaca gostiju sa 21, odnosno 17 poena.

Komentari (0)

Sport