Košarka

Duško Ivanović pred Olimpijakos: Cilj je da pobedimo u preostalim mečevima Evrolige

Komentari

Autor: Tanjug

05/04/2023

-

20:07

Duško Ivanović pred Olimpijakos: Cilj je da pobedimo u preostalim mečevima Evrolige
Duško Ivanović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je večeras da će njegov klub pokušati da ostvari pobedu protiv Olimpijakosa u meču 33. kola Evrolige.

Crvena zvezda će sutra od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekati Olimpijakos. Srpski i regionalni šampion je u decembru prošle godine u 15. kolu Evrolige savladao Olimpijakos u Pireju rezultatom 90:86.

"Mi imamo još neke teoretske šanse, ali bez obzira na sve, želimo da dobijemo ove dve utakmice na kraju, za početak. Olimpijakos je pokazao da ima jednu od najboljih ekipa, i plasmanom na tabeli, i ekipom i kvalitetom koju poseduje. Ekipa koja ima izuzetan talenat, igraju godinama zajedno, igraju po automatizmu, dobro se poznaju, lako postižu koševe", rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

"Naš cilj je da im onemogućimo da postižu takve koševe, na svoj lagan način. Zdravstveno smo bolji, Branko Lazić je počeo jače da trenira, treninzima se vratio i Nemanja Nedović, dok će Ben Bentil za početak pauzirati sedam dana pa ćemo videti", dodao je trener Crvene zvezde.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić je istakao da se ekipa za meč sa Olimpijakosom sprema najbolje što može.

"Idemo sigurno na pobedu. Lako je reći ali moramo da odradimo sve dogovoreno na terenu i nadam se da ćemo pokazati šta i kako možemo. Pobeda u Pireju je pokazatelj da možemo da igramo protiv njih iako su vrlo kvalitetni i visoko rangirani. Sve zavisi od nas, moramo da igramo sa energijom, i u dobrom smo ritmu, očekujem da sve bude kako treba", rekao je Dobrić.

Olimpijakos je prvi na tabeli Evrolige sa 23 pobede i devet poraza, dok je Crvena zvezda 11. sa skorom 15/17.

Komentari (0)

Sport