Košarka

Još jedan brejk u Madridu? Zvuči sjajno, a crno-beli misle da mogu da ga ostvare

Komentari

Autor: Euronews

27/04/2023

-

10:05

Još jedan brejk u Madridu? Zvuči sjajno, a crno-beli misle da mogu da ga ostvare
Lesor - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Pre odlaska u Madrid košarkaši i navijači Partizana su priželjkivali barem jedan trijumf nad Realom u prestonici Španije u okviru plej-ofa Evrolige, a kad su u tome uspeli već u prvom duelu, sada su apetiti porasli i sanja se o 2:0 nakon mečeva na Pirinejima.

Crno-beli osokoljeni tim prvim trijumfom spremni i motivisani dočekuju večerašnju drugu utakmicu u seriji (20.45) sa željom da se još jednom isprse pred velikim rivalom koji je čak devet puta osvajao titulu šampiona Evrope.

"Volim ovakve mečeve. Igramo rotiv velikog tima, izađemo na parket i odigramo najbolje što umemo. Verujem da će Real večeras biti mnogo agresivniji i ćvršći nego što je bio pre dva dana, a mi bismo eventualnom pobedom dobili mnogo toga, jer bismo se u Beograd vratili sa 2:0, a svi znaju koliko smo opasni pred našim navijačima", kaže uoči večerašnjeg duela plejmejker crno-belih Aleksa Avramović.

Prema informacijama iz Španije nastup centra domaće ekipe Valtera Tavaresa je pod velikim znakom pitanja, budući da je u prvoj utakmici doživeo povredu kolena i u drugom poluvremenu gotovo da nije ni igrao.

Evroliga, 2. meč Top 8

Četvrtak

(0:1) Monako – Makabi 20.45

(0:1) Real Madrid – Partizan 20.45

Petak

(1:0) Barselona – Žalgiris 20.00

(1:0) Olimpijakos – Fenerbahče 20.30

Komentari (0)

Sport