Košarka

Obradović: Ušli smo ležerno u utakmicu i zato smo je izgubili

Komentari

Autor: Euronews

15/05/2023

-

21:57

Obradović: Ušli smo ležerno u utakmicu i zato smo je izgubili
Željko Obradović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizan Mozzart Beta uopšte nisu bili na svom nivou u večerašnjem duelu sa Studentskim centrom, jer da su igrali kao protiv Reala u borbi za Fajnal for Evrolige ne bi porazom otvorili seriju četvrtfinalnih mečeva AdmiralBet lige. Svestan činjenica, trofejni stručnjak crno-belih željko Obradović nije hteo da beži od istine posle utakmice sa objektivno mnogo slabijim gostima. 

Kao što nije hteo da umanji njihov trud, hrabrost i prikazanu igru na terenu jednog od kandidata za osvajanja regionalnog takmičenja ove sezone. 

"Čestitam Studentskom centru, u najavi sam rekao da su oni ekipa za poštovanje. Ušli smo ležerno u utakmicu i zato smo je izgubili. Neverovatno je da smo u poslednjih pet minuta izgubili 11-4, da smo imali mali faul, a puštali ih da šutiraju trojku, da nam uzimaju lopte ispod koša", konstatovao je Obradović. 

Novinare je zanimalo i zbog čega na parketu nije bilo Alena Smailagića. 

"Jutros se požalio na bol u kolenu, a pred utakmicu je rekao da ga mnogo boli i bilo je nemoguće da igra danas", otkrio je najčešći osvajač Evrolige među trenerima.

Potom je naveo i razloge pdsustva mladog Tristana Vukčevića.

"Vukčević je dobio dozvolu kluba da ode u Ameriku i to je jedino što ja znam", zaključio je Obradović.

Komentari (0)

Sport