Košarka

Aba kaznila večite: Zvezda plaća 25.000 evra i zatvara deo tribina u "Pioniru", Naneli i Madar "kraći" za 2.000 evra

Komentari

Autor: Euronews

20/06/2023

-

08:40

Aba kaznila večite: Zvezda plaća 25.000 evra i zatvara deo tribina u "Pioniru", Naneli i Madar "kraći" za 2.000 evra
Jam Madar - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Disciplinski sudija AdmiralBet Aba lige, Hrvoje Vidan izrekao je kazne Crvenoj zvezdi i Partizanu zbog incidenata na trećoj utakmci finalne serije regionalnog takmičemja.

Zbog loše organizacije meča i lošeg ponašanja svojih navjača crveno-beli će, kao domaćini ovog duela, morati da plate novčanu kaznu od 25.000 evra, a takođe je odlučeno da za četvrti meč bude zatvoren deo tribina u "Pioniru". Kako je saopšteno na sajtu regionalnog takmičenja, reč je o "počasnim mestima" i onima "bočno desno" iza koša.

 

 

Što se tiče igrača Partizana, za Džejmsa Nanelija i Jama Madara su izreknute kazne od po 2.000 evra zbg nedoličnog ponašanja. Američki bek je sankcionisan zbog ulaska u sukob sa jednim navijačem Crvene zvezde, dok je izraelski plejmejker kažnjen zbog pokazivanja srednjeg prsta pristalicama crveno-belih.

Četvrti meč večitih rivala na programu je od 19.00 časova (TV Arena 1 Premium), Partizan ima prednost 2:1, budući da je trijumfovao u dva meča na svom terenu i eventualna pobeda bi mu donela titulu regionalnog šampiona, dok Crvena zezda želi da vrati seriju u "Štark arenu".

Komentari (0)

Sport