Košarka

Lepa vest za Srbiju: Sonja Vasić putuje u Tokio

Komentari

Autor: Euronews

19/07/2021

-

19:00

Lepa vest za Srbiju: Sonja Vasić putuje u Tokio
Lepa vest za Srbiju: Sonja Vasić putuje u Tokio - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkašica Srbije Sonja Vasić, najbolja igračica Evrope, učestovaće na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Posle osvajanja zlatne medalje na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Francuskoj i Španiji, bila je pozitivna na koronavirus kao i njen suprug, veslač Miloš Vasić.

Nakon dve nedelje neizvesnosti o njenom učešću na olimpijskom turniru, stigla je lepa vest, a povodom toga, Sonja se oglasila na Istagramu:

"Sport je surov. Danas možeš, sutra ne. Danas si pobednik, sutra gubitnik. Nema stajanja, ako i pomisliš na to neko te je prešišao verovatno. Da bi bio istinski uspešan moraš biti fanatik. Ta preterana predanost, zaslepljenost i odanost se lako prepoznaje među tebi sličnima. Miloš i ja smo se i tu prepoznali odmah. Poslednje dve godine delimo isti san, gde će biti prekretnica naše porodice. I onda u roku od par dana se sve promeni. Proteklih par nedelja su bile jako turbuletne i psihički izazovne za nas. I iako naš san još živi, svestni smo da ima i nekih snova koji služe i da te probude. Verovatno nećemo biti na planiranom nivou za nas, ali izlazimo iz ovoga zajedno, snažniji posle još jednog izazova".

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije večeras putuje za Tokio, kompletna i jača za Sonju Vasić 

Najbolja košarkašica Evrope odabrana je da, uz vaterpolistu Filipa Filipovića, nosi zastavu na otvaranju Olimpijskih igara.

Komentari (0)

Sport