Ostali sportovi

Kovač zadovoljan pobedom: Igrali smo dobro i koncentrisano

Komentari

Autor: Euronews

14/09/2021

-

23:05

Kovač zadovoljan pobedom: Igrali smo dobro i koncentrisano
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Holandije sa 3:0 (25:23, 25:20, 27:25) i tako se plasirala u polufinale Evropskog prvenstva. 

Selektor, Slobodan Kovač, bio je veoma zadovoljan prikazanom igrom:

"Igrali smo dobro, koncentrisano, znali smo da ćemo olakšati sebi posao, ukoliko ih pomerimo servisom. Mislim da smo jedini na šampionatu uspeli da zaustavimo njihovog najboljeg napadača Abdel-Aziza i to je doprinelo krajnjem rezultatu", rekao je selektor Kovač. 

Srećko Lisinac je istakao da je pobeda bez izgubljenog seta ipak mogla da bude i manje ubedljiva. 

"Holandija je od početka turnira do ove utakmice pokazala da je sjajna ekipa. Mislim da rezutat 3:0 ne pokazuje realnu sliku na terenu i sve ono što smo morali da uradimo da bismo pobedili. Svi govore o njihovom korektoru Nimiru, koji je stvarno jedan od najboljih na svetu na svojoj poziciji, ali mislim da je to ekipa koja ima i druge veoma dobre igrače pored njega", rekao je Lisinac, dok je Nikola Jovović objasnio da je ovo momenat za koji se živi:

"Živeli smo ovaj trenutak, nismo hteli da idemo kući, jer bismo se onda brže vratili u klubove. Vrlo je težak turnir, napokon ćemo imati tri dana odmora. Gledajte nas za vikend", poručio je Jovović.

Komentari (0)

Sport