Ostali sportovi

Trener odbojkaša Vojvodine nakon starta LŠ: Berlin iskoristio naše greške, biće bolje u revanšu

Komentari

Autor: Euronews

02/12/2021

-

11:22

Trener odbojkaša Vojvodine nakon starta LŠ: Berlin iskoristio naše greške, biće bolje u revanšu
Trener odbojkaša Vojvodine nakon starta LŠ: Berlin iskoristio naše greške, biće bolje u revanšu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Odbojkaši Vojvodine poraženi su u gostima od Berlina 3:0 (26:24, 25:16, 25:21) u meču prvog kola grupe D Lige šampiona.

Iako je rezultat bio ubedljiv, u toku većeg dela susreta viđena je dobra odbojka i neizvesna borba, a utiske po okončanju meča sumirao je trener novosadske ekipe Slobodan Boškan.

"Kada na ovom nivou ne iskoristite lagane lopte, onda je to odmah dva, ili tri poena za rivala. Međutim, očekujem da u narednom periodu radimo na tim stvarima, pobošljamo ih i da u Novom Sadu idemo na pobedu protiv Berlina. Pokazali smo da možemo potpuno ravnopravno igrati sa ovakvim ekipama, nedostajalo nam je samo više ovakvih mečeva, a sada ćemo ih imati. Dosta dobrih stvari smo uradili, ali je koncentracija u pojedinim momentima padala, što je protivnik koristio. Imamo prostora za napredak i posebno ćemo raditi na tome da čuvamo koncentraciju u ovakvim duelima od početka do kraja", rekao je Boškan za klupski sajt.

U odlučujućem setu igrao se poen za poen, a par grešaka u finišu deonice, koštalo je Novosađane boljeg ishoda.

"Imali smo izgledne prilike u prvom i trećem setu, koje nismo iskoristili. Berlin je zaista vrhunska ekipa i kod nje nema druge šanse. Samo smo u drugoj polovini drugog seta malo popustili, ali smo osim toga ostatak meča dobro odigrali. Videli smo da možemo protiv jakih evropskih ekipa i na našem terenu verujem da će to biti drugačije", izjavio je odbojkaš Vojvodine Lazar Bajandić.

Srpska ekipa će u narednom kolu dočekati Zenit, dok će Berlin gostovati Benfici.

Komentari (0)

Sport