Ostali sportovi

Vaterpolisti Radničkog žele novu pobedu u Ligi šampiona

Komentari

Autor: Tanjug

22/02/2022

-

10:09

Vaterpolisti Radničkog žele novu pobedu u Ligi šampiona
Radnički Kragujevac - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca u sredu od 16 sati gostuju ekipi Dinama iz Tbilisijia u 10. kolu Lige šampiona.

Radnički je posle poraza od Barselonete na svom bazenu značajno umanjio šanse da se nađu na završnom turniru najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

S druge strane, Dinamo je jedina ekipa u takmičenju koja do sada nije osvojila nijedan bod i daće sve od sebe da to ispravi u ovom meču.

"Dinamo u ovoj utakmici vidi šansu za osvajanje prvih bodova i sve će uraditi da ne završi sezonu na nuli. Na nama je da odigramo maksimalno koncentrisano i opravdamo ulogu favorita. Mi smo mlad tim u Ligi šampiona, ali u svaku utakmicu ulazimo sa pobedničkim ambicijama, jer želimo da napredujemo i stičemo reputaciju koju imaju ostali klubovi", rekao je Uroš Stevanović, trener Radničkog.

U prvom delu sezone Radnički je bio i više nego ubedljiv u Kragujevcu (14:7), ali se u ovom meču očekuje daleko veći otpor tima koji praktično čini i gruzijsku reprezentaciju.

"Definitivno smo izgubili veći deo šansi da se nađemo na završnom turniru, ali treba da nastavimo da igramo u dosadašnjem ritmu. Ovo je dobra prilika da uzmemo nove bodove i verujem da ćemo u tome uspeti. Sigurno je da će biti dosta teže nego u Kragujevcu, jer je Dinamo jako dobra domaćinska ekipa, ali se nadam da ćemo se odmoriti od izuzetno napornog puta i ostvariti novu pobedu", istakao je golman Stefan Todorovski.

Komentari (0)

Sport