Ostali sportovi

Derbi Regionalne lige: Novi Beograd dočekuje Crvenu zvezdu

Komentari

Autor: Euronews

04/03/2022

-

14:13

Derbi Regionalne lige: Novi Beograd dočekuje Crvenu zvezdu
Derbi Regionalne lige: Novi Beograd dočekuje Crvenu zvezdu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Vaterpolisti Novog Beograda ugostiće Crvenu zvezdu u okviru desetog kola Regionalne Vaterpolo lige (18.50).

Novi Beograd je trenutno na drugoj poziciji, sa dva boda zaostatka u odnosu na Jug, a prvoplasirana ekipa na kraju regularnog dela prvenstva biće domaćin Fajnal fora na kome će se odlučivati o šampionu regiona.

"Zvezda je neugodna ekipa, a poslednji put smo poraženi u duelu sa crveno-belima. Red je da pokažemo celom vaterpolo svetu da smo mi bolji tim", izjavio je pred ovaj duel trener Milanović i dodao:

"Naš rad prethodnih dana bazirao se na grupnoj taktici, a dosta vremena smo posvetili odbrani i uigravanju. Mislim da ova ekipa zaista ima kvalitet koji je samo potreban da se na pravi način ispolji u pravim trenucima. Daću sve od sebe da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i beležimo pobede. Ova ekipa nema šta drugo da traži nego da u svakom meču ide da pobedi. Siguran sam da će biti uspona i padova, ali spremni smo", dodao je strateg Novog Beograda.

Crvena zvezda je poražena u prošlom kolu od ekipe Jadrana iz Herceg Novog, sada se nalazi na šestom mestu i pokušaće do kraja sezone na čelu sa Dejanom Savićem da izbori učešće na finalnom turniru.

U poslednjem međusobnom duelu, Zvezda je "potopila" Novi Beograd 14:13 u Superligi Srbije.

Komentari (0)

Sport