Ostali sportovi

Kik-boks spektakl u Zvorniku: Drobnjak protiv Gjorgjieva juri evropski pojas

Komentari

Autor: Euronews

27/05/2022

-

13:25 >> 13:26

Kik-boks spektakl u Zvorniku: Drobnjak protiv Gjorgjieva juri evropski pojas
Nikola Drobnjak - Copyright Arena Fight Night

veličina teksta

Aa Aa

Kik-boks spektakl "Arena Fight Night 5 - Battle for Belt“ održaće se 3. juna u Zvorniku, prvi put u Bosni i Hercegovini, nakon četiri uspešna izdanja u Srbiji i Crnoj Gori.


Mec večeri biće duel domaćeg takmičara Nikole Drobnjaka protiv Makedonca Dimitra Gjorgjieva za titulu prvaka Evrope.

"Zadovoljan sam pripremama, spreman sam maksimalno i nadam se da ću pred domaćim navijačima pobediti Gjorgjieva - poručuje kik-bokser iz Bosne i Hercegovine, koji će se u meču večeri za pojas Evropskog WAKO PRO šampiona boriti u kategoriji do 81,4 kilograma, disciplina “low kick” (pet rundi po tri minuta).

U okviru projekta pod pokroviteljstvom Grada Zvornika i Ministarstva porodice omladine i sporta BiH, a uz medijsko partnerstvo Arene Channel Group, biće održano sedam kvalitetnih uvodnih borbi.

"Očekujem odličan program, kao i na prethodna četiri turnira. Za ovu godinu planiramo još tri spektakla iz serije AFN. Prvo krajem jula u Ohridu (Makedonija), pa početkom oktobra u Beogradu (Srbija) i u novembru u Mariboru (Slovenija) - izjavio je Srđan Bugarčić, direktor turnira AFN i supervizor meča večeri u Zvorniku.

Organizator turnira Ognjen Pavlović ispred ABS (Akademije borilačkih sportova) je istakao da su preuzete sve organizacione aktivnosti kako bi bio opravdan renome turnira AFN i zahvalio se Areni Channel Group i direktoru Nebojši Žugiću, sportskom direktoru AFN Srđanu Bugarčiću na ukazanom poverenju i Gradu Zvornik i Ministarstvu porodice omladine i sporta koji su pokrovitelji manifestacije, kao i mnogobrojnim sponzorima.

Zvanično merenje boraca zakazano je za 2. jun, a početak turnira je predviđen dan kasnije od 20 sati u RSC Zvornik, uz direktan TV prenos na kanalu Arena Fight.

Komentari (0)

Sport