Ostali sportovi

SP u Mađarskoj: Srbija protiv Crne Gore želi da popravi loš utisak nakon poraza od Hrvatske

Komentari

Autor: Euronews

01/07/2022

-

09:35

SP u Mađarskoj: Srbija protiv Crne Gore želi da popravi loš utisak nakon poraza od Hrvatske
SP u Mađarskoj: Srbija protiv Crne Gore želi da popravi loš utisak nakon poraza od Hrvatske - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Vaterpolo reprezentacija Srbije igra od 14.30 časova prvi meč doigravanja za poziciju od 5. do 8. mesta na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj, a rival će im biti selekcija Crne Gore.

Srpski vaterpolista, Ðorđe Lazić, izjavio je da naš nacionalni tim veruje da može da pobedi Crnu Goru, ali da za to moraju da podigne nivo igre u odnosu na meč protiv Hravtske u četvtfinalu (12.14).

"Crna Gora je pokazala da može da igra sa svima. Imali su šut za izjednačenje u četvrtfinalu potiv Španije. Jako disciplinovana ekipa sa odličnom odbranom. Mlad sastav je to, cenimo ih i verujem ipak da možemo da pobedimo", rekao je Lazić, preneo je zvanični sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Pomoćni trener srpske reprezentacije Vladimir Marković kaže da su porazi sastavni deo igre.


"Moralo je mnogo bolje protiv Hrvatske. Porazi su sastavni deo, idemo dalje. Svi su imali veliki motiv bez obzira kako je izgledalo. Ali te greške u odbrani su nas koštale. Protiv Crne Gore moramo da igramo kao da se ništa nije dogodilo. Oni su ekipa koja se podigla u poslednja dva tri meseca i moramo da damo maksimum", naveo je Marković.

Komentari (0)

Sport