Ostali sportovi

Odbojkašice Srbije poražene od SAD u Ligi nacija: Naredni meč večeras protiv Kanade

Komentari

Autor: Euronews

01/07/2022

-

09:55 >> 09:56

Odbojkašice Srbije poražene od SAD u Ligi nacija: Naredni meč večeras protiv Kanade
Odbojkašice Srbije poražene od SAD u Ligi nacija: Naredni meč večeras protiv Kanade - Copyright Odbojkaški savez Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u drugoj utakmici A grupe III sedmice IV Lige nacija od selekcije Sjedinjenih Američkih Država - 3:0 (17:25, 31:33 i 16:25).

Meč u Kalgariju u kojem izabranice Danijelea Santarelija nisu uspele da pariraju iskusnijem rivalu, sem u drugom setu kada se vodila žestoka borba za svaki poen, je trajao 74 minuta i pokazao da je prd Italijanom još mnogo posla.

"Igrali smo protiv najjače svetske selekcije i imali prilike da vidimo gde se trenutno nalazimo. Jesmo izgubili 0:3, ali ne možemo da budemo nezadovoljni. Pokazali smo u tom drugom setu da možemo ravnopravno da se nosimo sa tako jakom ekipom i da smo uspeli da ga osvojimo, a imali smo naše šanse, situacija bi sigurno bila mnogo drugačija. Ovako smo pali i rival je lako pobedio do kraja", rekao je posle meča selektor Srbije.

Nacionalni tim Srbije večera su 4.00 časa posle ponoći očekuje novi duel u Kanadi i to protiv domaće selekcije, a pobeda je imperativ.

"Kanada je odličan tim, gotovo na istom nivou kao i SAD, ali sa malo drugačijim karakteristikama. Mi verujemo da možemo da se susprostavio na bolji način i nadam se pobedi koja će nam pomoći da obezbedimo plasman u nastavak takmičenja", istako je Santareli.

Komentari (0)

Sport