Tenis

Oglasio se Đoković i objasnio zbog čega propušta Majami: Moram da pronađem balans u životu

Komentari

Autor: Euronews

16/03/2024

-

13:23 >> 13:29

Oglasio se Đoković i objasnio zbog čega propušta Majami: Moram da pronađem balans u životu
Oglasio se Đoković i objasnio zbog čega propušta Majami: Moram da pronađem balans u životu - Copyright Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino)

veličina teksta

Aa Aa

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, pre nekoliko dana rekao je da verovatno neće igrati na predstojećem Mastersu u Majamiju, a sada je objasnio i zbog čega.

On je na društvenim medijima napisao da u ovom delu karijere mora pronađe balans u životu i da se raduje mečevima na turniru u Floridi u budućnosti.

"Ćao, Majami! Nažalost, neću igrati na Majami Openu ove godine. U ovom delu karijere, moram da balansiram privatni život sa profesionalnim. Žao mi je što neću igrati pred nekim od najboljih i najstrastvenijih navijača na planeti. Radujem se nadmetanju u Majamiju u budućnosti", napisao je prvi reket sveta.

 

 

Podsetimo, srpski as je posle nenadane eliminacije u Indijan Velsu najavio da će razmisliti o učešću u Majamiju, iako je tada već svima bilo jasno da će preskočiti turnir iz serije 1000, pa je ovaj potez donekle bio i očekivan. 

Sada će potpuni fokus Đokoviću biti takmičenje na Olimpijskim igrama, kao i na grend slem turnirima u Parizu (Rolan Garos) i Londonu (Vimbldon).

Komentari (0)

Sport