Tenis

Mats Vilander o polufinalnom meču na US Openu: Đoković će protiv Zvereva biti kao tigar

Komentari

Autor: Euronews

09/09/2021

-

17:33

Mats Vilander o polufinalnom meču na US Openu: Đoković će protiv Zvereva biti kao tigar
Mats Vilander - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

 Meč između Novaka Đokovića i Aleksandra Zvereva u polufinalu US Opena, za Matsa Vilandera je finale pre finala.

Bivši prvi reker sveta i osvajač 7 grend slemova, u svojoj emisiji na Eurosportu, izneo je očekivanja pred zanimljiv duel u kome će Novak Đoković pokušati da se revanšira Nemcu za bolan poraz na Olimpijskim igrama u Tokiju.

"Očekujem Novaka da kida i igra najbolji tenis na turniru. Svestan je da je blizu istorijskog uspeha, imaće fokus 100 odsto, biće kao tigar. Pritom, publika u Njujorku mu nije bila nešto naklonjena, tako da očekujem da će praviti šou na Artur Ešu stadionu, kao što je nekad radio Džimi Konors. Mislim da će navijači uživati u svakom potezu", kazao je Vilander.

Sa druge strane, Šveđanin je svestan da Zverev igra u odličnoj formi, ali da je velika razlika između Olimpijade i US Opena.

"Novak će tražiti taj izazov protiv Zvereva, ali onda treba videti da li Zverev može da digne svoj nivo jer se Olimpijske igre ne mogu porediti sa mečom u pet setova. Novakov turnir nije praktično ni počeo do ovog četvrtfinala, toliko je dobar. Zverev servira odlično, fizički je totalno spreman, igra sa više samopouzdanja, i ovo sada je neki novi teniser, mnogo bolji nego prošle godine", zaključio je Vilander.

Komentari (0)

Sport