Tenis

Za Medvedeva stvar je vrlo prosta: Ukoliko Đoković ima adekvatnu dokumentaciju, onda treba da igra

Komentari

Autor: Euronews

06/01/2022

-

11:16

Za Medvedeva stvar je vrlo prosta: Ukoliko Đoković ima adekvatnu dokumentaciju, onda treba da igra
Đoković i Medvedev - Copyright Tanjug/AP/John Minchillo

veličina teksta

Aa Aa

Sve je više sportista, ne samo iz sveta tenisa koji daju podršku Novaku Đokoviću zbog neverovatne situacije u kojoj se našao, ali ipak, najzanimljivije je kad njegovu zabranu ulaska u Australiju komentarišu najbolji svetski teniseri.

Rus Danil Medvedev dugo je već Noletov prvi pratilac na ATP listi zbog čega njegove reči imaju i specifičnu težinu u celom ovom slučaju, o kojem on ima jasan stav.

"Sa moje tačne gledišta cela situacija je vrlo jednostavna. Postoje pravila i postoje izuzeci od istih tih pravila. Ukoliko Đoković ima validno izuzeće onda bi trebalo da igra, a ukoliko postoji određeni problemi sa njegovom dokumentacijom onda mu ne bi trebalo dozvoliti ulazak u Australiju", rekao je Medvedev, a prenose svetski mediji.

Drugi teniser sveta je još dodao kako postoje izgledi da se Novaku dozvoli nastup na Australijan openu, ali da on ne bi previše komentarisao tu situaciju.

"Koliko znam još ništa nije gotovo i postoje šanse da Novak dobije dozvolu za ulazak u Melburn. Ipak, niko od nas nije toliko upoznat sa celom situacijom i onda je nezahvalno komentarisati je. Uostalom, potpuno sam fokusiran na pripreme za prvi Grend slem u sezoni", rekao je Medvedev.

 

 

Komentari (0)

Sport