Tenis

Direktor Australijan Opena Kreg Tajli: Sve vreme su bile lažne informacije, voleo bih da Novak igra

Komentari

Autor: Euronews

09/01/2022

-

09:52

Direktor Australijan Opena Kreg Tajli: Sve vreme su bile lažne informacije, voleo bih da Novak igra
Direktor Australijan Opena Kreg Tajli: Sve vreme su bile lažne informacije, voleo bih da Novak igra - Copyright Euronews/Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Gostujući na televiziji "9News Melbourne", Kreg Tajli, direktor Australijan opena pokušao je da objasni situaciju u kojoj je Novak Đoković.

"Svako ko dolazi ovde mora da bude odgovoran, zato smo doneli odluku o vakcinaciji. Kada smo dali mogućnost medicinskog izuzeća došlo je do kontradiktornosti i lažnih informacija, pa smo konstatno dobijali zahteve kako da dođu igrači i dobiju to. Sve informacije i sve što smo znali rekli smo igračima i znali su koji su uslovi da dođu u Australiju. Koje su vakcine u pitanju koje prihvatamo... Bili smo blizu da se sa vladom Viktorije dogovorimo oko medicinskog izuzeća i morali su igrači da prođu kroz dva panela", rekao je Tajli.

 

 

Nije odgovorio na pitanje "ko bi mogao da bude odgovoran?".

"Niko nije kriv. Sve vreme su bile lažne informacije. Mi smo pričali sa svima i bili smo ubeđeni da radimo pravu stvar. Svi koji dolaze moraju da budu vakcinisani i to je tako. Ja neću nikog da krivim i znam šta možemo i moramo da uradimo. Voleo bih Novaka da vidim ovde i da igra", istakao je Tajli.

Komentari (0)

Sport