Tenis

Siniša Mihajlović uz Đokovića: Nole nije kriv za ovu zbrku već organizatori AO

Komentari

Autor: Euronews

09/01/2022

-

12:15

Siniša Mihajlović uz Đokovića: Nole nije kriv za ovu zbrku već organizatori AO
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović je za italijanske medije dao mišljenje o situaciji Novaka Đokovića

"Teška situacija, po meni su organizatori krivi. Trebalo je da prate smernice Vlade i da ne garantuju Đokoviću da će igrati. Ako je otišao u Australiju, znači da su postojali uslovi da mu se da medicinsko izuzeće. Za mene je Đoković žrtva, on nije glavni odgovoran za ovu zbrku. Smešno je da prvi teniser sveta bude zatvoren u hotelu za deportaciju, čak i ako bi to moglo da pomogne da se sazna u kakvim uslovima žive azilanti", istakao je Mihajlović.

Italija se suočila pre nekoliko dana sa otkazivanjem brojih utakmica Serije A zbog kovid protokola, a ne zbog broja obolelih u klubovima. Špekuliše se u medijima da će se postaviti uslov obavezne vakcinacije da bi igrač mogao da nastupi.

"Naš igrač Sansone nije želeo da uzme vakcinu, ali ako pravila kažu da morate da je dobijete, uradite to ili ćete biti napolju. Prestao bih sa testiranja nakon buster doze. Lekari kažu da sa trećom dozom "omikron" postaje kao normalan grip, tako da treba da se ponašamo u skladu s tim, da ostanemo kod kuće dok se ne osećamo dobro", smatra Mihajllović koji je zadivio svet ličnom borbom sa opakom bolešću.

Komentari (0)

Sport