Tenis

Đoković glavna tema i u jutarnjem programu u Australiji, poznati Srbin ga branio: "Svakome je moglo da se desi"

Komentari

Autor: Sunrise

12/01/2022

-

23:59

Đoković glavna tema i u jutarnjem programu u Australiji, poznati Srbin ga branio: "Svakome je moglo da se desi"
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP/Mark Baker

veličina teksta

Aa Aa

Gost najpoznatijeg australijskog jutarnjeg programa "Sunrise" bio je Bogdan Obradović koji se video linkom iz Beograda uključio u program, a povod je bila situacija sa Novakom Đokovićem koja je aktuelna proteklih dana.

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije branio je najboljeg tenisera sveta.

Obradović je u emisiji rekao da je evidentna greška ljudskog faktora u formularu Novaka Đokovića za ulazak u Australiju, tačnije u delu da nije putovao dve nedelje uoči dolaska, ali i da je svetski broj jedan krivicu preuzeo na sebe mada je verovatno pogrešio član njegovog tima.

"To je ljudska greška. Novak je ljudsko biće i moguće da čak on nije ni popunjavao formulare, već da su ljudi koji su to radili za njega pogrešili. Novak je i pored toga rekao da je on pogrešio, svakome može da se desi", rekao je i dodao:

"Znate da svu tu papirologiju, pogotovo u slučaju vize, niko ne čita uz previše fokusa jer čovek samo želi da uđe u zemlju i radi posao koji treba, u slučaju Đokovića da igra Australijan open. On je bio fokusiran na pobedu, da osvoji desetu titulu na Australijan openu, a ne da se bavi vizom", kazao je Obradović.

Obradović je upitan šta misli o informaciji da je nakon pozitivnog testa na kovid, Đoković imao javne aktivnosti.

"Svi su često u poslednje vreme kritikovali Novaka zbog stvari koje nije radio dobro, ali i to je ljudski propust, i opet, dobro je jer je priznao i rekao da je to učinio", naveo je Obradović.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Sport